VERKOCHT!!

 

Stinny's Just Between Us " Charlie" is verhuisd met zijn vriendin Rainbow naar een fantastisch nieuw thuis, waar er zeer liefdevol voor hen gezorgd wordt. 

 

Rainbow mag vooral lekker wandelen en vertroeteld worden. Charlie gaat,  als hij oud genoeg is, zeker de show stelen als hij beleerd wordt voor de wagen. 

 

VERKOCHT!!

 

Stinny's Orange is The New Black "Jakey" is te koop voor het juiste huis. Wij voeden hem nu liefdevol op, wij verwachten dat de nieuwe eigenaar dit van ons overneemt. 

 

Heeft u interesse in Jakey, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op, en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. 

    

 

VERKOCHT !!

 

                       VALENTINO

 

Onze bloedmooie Fries x Fjord Valentino is verhuisd naar een geweldige nieuw thuis aan zee. De foto spreekt voor zich, Tino had zich geen beter thuis kunnen wensen. 

 

Wij wensen de nieuwe eigenaren van deze enorme, jonge knuffelbeer alle liefde en plezier toe met lieve Valentino. 

**Te koop**

Onze prachtige hengst Stormi is te koop voor het juiste thuis. Hij zweeft werkelijk door de wei, en heeft de prachtige kleur silver buckskin. Voor ons een heel bijzonder hengstje, vooral door zijn zachtaardige karakter wat hij van papa Howie heeft meegekregen. Het liefst zien wij Stormi nog terug op de keuringen van het NMPRS. 
**Te koop**

Onze lieve, trouwe Vaya mag verhuizen naar een warm stalletje. We merken dat Vaya zo geniet van aandacht, en dit komt ze bij ons soms tekort. Vaya vind het heerlijk om gepoetst te worden en lekker te wandelen, en een snoepje op zijn tijd zegt ze ook geen nee tegen. In dit geval is het gezegde “een goed thuis is veel belangrijker dan de prijs” zeker van toepassing. 

Vaya kan niet naar een thuis met hele kleine kinderen, zij vind kleine kinderen niet zo gezellig. Kinderen vanaf 12 jaar accepteert ze en vind ze heel leuk.