Ons team bestaat uit Kit, Kayleigh, Saranna en Fiënna.

 

Kit is de ''baas'', ze is de beheerder van de stallen. Haar passie voor paarden is al vroeg begonnen. Ze ging al jong op de fiets de polder in om daar shetlandertjes te verzorgen bij een boer. Nu, heel wat jaartjes later, woont ze zelf op die boerderij en heeft ze daar haar eigen paardjes staan. Kit is naast de paarden druk met haar bedrijf, ze is regelmatig op pad met haar hoogwerker en vrachtwagen.

 

Kayleigh is een allround toppertje. Altijd een bezige bij die van hot naar her aan het rennen is. Kayleigh heeft maar èèn liefde, dat is Bobo. Die twee kunnen elkaar goed verstaan, terwijl de rest soms moeite heeft om hen te begrijpen. Een prachtige vriendschap tussen mens en dier, iets mooiers bestaat er niet toch? Naast Bobo heeft Kayleigh het heel druk met haar vele baantjes en met haar studie international business. 

 

Saranna rijdt dressuur met onze NRPS pony Savanna en maakt af en toe een sprongetje. Haar doel is ooit een cross met Savanna te rijden, maar omdat Savanna een gevoelige heethoofd is gaat hier nog wel wat werk in zitten. Samen zullen ze vast nog veel verder komen, oefening baart kunst! Daarnaast is Saranna ook dikke vrienden met alle minipaardjes, en vind ze tutten met die kleintjes ook stiekem best wel leuk.  Naast Savanna en de mini's is Saranna druk met haar studie Finance & Control.

 

Dan onze kleine Fientje, altijd druk bezig met 1000 en 1 dingen! Als elfjarige  heeft ze het druk met haar school en heeft ze een levendig sociaal leven. Savanna en Fiënna doen vooral veel knuffelen en spelletjes, het rijden gaat ondanks dat Savanna een pittige dame is ook heel goed. Ook helpt Fiënna veel mee met uitmesten en voeren, dit vind ze leuk om te doen! Verder is ze ook veel bezig met haar hondje Jekkyl (chihuahua) en haar hond Betsy (Akita Inu).